ROSSMANN POLSKA I PODSUMOWANIE AKCJI „POMAGAMY JAK UMIEMY”- 19.11.2019r.

Fundacja Stworzenia Pana Smolenia po raz trzeci została beneficjentem programu Rossmann Polska ” Pomagamy jak umiemy”, w ramach którego Klienci Firmy dokonując zakupów w drogeriach, jednocześnie pomagali potrzebującym. Wartość darowizny rzeczowej, którą otrzymuje nasz ośrodek to ogromna pomoc! Drodzy Pracownicy Rossmann Polska, Szanowni Klienci….jesteście wspaniali !!! Środki czystości i karma dla zwierzaków otrzymywane w ramach kolejnych edycji programu, pozwoliły nam na zaoszczędzenie kwoty, którą mogliśmy przeznaczyć na budowę wiaty w fundacji. Dzięki temu możemy już całorocznie prowadzić nieodpłatną wypożyczalnię sprzętu rehabilitacyjnego!!!
Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy wziąć udział w dzisiejszej konferencji podsumowującej trzecią edycję programu „Pomagamy jak umiemy „. Dziękujemy za wspaniałą gościnę Gospodarzowi dzisiejszego spotkania, Stowarzyszeniu na Rzecz Dzieci i Dorosłych z Mózgowym Porażeniem Dziecięcym „Żurawinka”, Paniom z Firmy Rossmann, a także Przedstawicielom wszystkich Organizacji obecnych na konferencji. To dla nas ogromna radość, ale również inspiracja móc spotkać się z Ludźmi, którzy robią tyle dobrego .