GLAXO SMITH KLINE, AKZO NOBEL, MAGAZYN BUDUJEMY DOM W FUNDACJI STWORZENIA PANA SMOLENIA

„Orange Day” to program, w ramach którego pracownicy firmy Glaxo Smith Kline mogą poświęcić jeden dzień w roku na działalność dobroczynną. W środę 19 czerwca 2019 roku, Wolontariusze z GSK licznie przybyli do naszego ośrodka, by pomóc w renowacji placu zabaw oraz części stajni, zajęli się również malowaniem przeszkód dla koni i magazynku na sprzęt rehabilitacyjny, zadbali o nowy wygląd przyczepy, która jeździ z nami na zawody, a także wykonali szereg prac ogrodowych. Dziękujemy Wam z całego serca! Praca w ogromnym upale to nie lada wyzwanie, a efekty przeszły nasze oczekiwania! Ogromne podziękowania kierujemy również pod adresem Magazynu „Budujemy Dom”, a także Firmy Akzo Nobel – dzięki Waszym staraniom i znakomitym farbom udało się pięknie odnowić wiele elementów! Yanie Cieślo – dziękujemy za Twoje zaangażowanie i życzliwość !

Filmowa relacja z wydarzenia dostępna jest pod tym linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=6iz0l2mX5hs

Do zobaczenia na kolejnym Orange Day !