HUBERTUS 2019

Wielkie Poszukiwania Lisków czyli Hubertus 2019 już za nami! Bojaźliwe spoglądaliśmy w niebo – sobotni poranek, 9 listopada przywitał nas chmurami, a prognozy były bezlitosne…..no i stało się! Deszcz towarzyszył nam tego dnia, ale nie miało to chyba większego znaczenia…bo przybyliście do nas tak licznie i bawiliście się tak wspaniale, że aż ciepło robi się na sercu. Dziękujemy!!!! Za Waszą obecność, uśmiechy i wszystkie miłe słowa! Hubertusowe wydarzenie wsparte zostało przez Fundację Lotto – Pani Małgosiu, Panie Krzysztofie, wiadomo nie od dziś, że „Razem możemy więcej”. Dziękujemy z całego serca! Także tym wszystkim Osobom, które pomogły nam w organizacji całego przedsięwzięcia: Terapeutkom, Wolontariuszkom i Wolontariuszom z naszego ośrodka, Western City Luboń, Mirze, Jerzemu Briksowi, Pani Klarze Kurowskiej i jej Rodzinie, Właścicielom sklepu Pico z Żabna, Pani Ewie Librowskiej oraz wszystkim Anonimowym Pomagaczom i Darczyńcom – kłaniamy Wam się i dziękujemy! Złapaliśmy prawie 40 lisków, które pojechały z Dziećmi do domu! Do zobaczenia za rok, na kolejnych, hubertusowych zmaganiach.