Darczyńcy 2020

Dziękujemy wszystkim Państwu, którzy wsparliście Fundację Stworzenia Pana Smolenia w 2020 roku darowizną finansową,
a w szczególności: Panu Jerzemu, Kasi i Marcinowi, Pani Darii, Panu Mariuszowi i Ani, Pani Renacie oraz Panom: Grzegorzowi, Arkadiuszowi, Krzysztofowi , Robertowi i Sławomirowi. Każda wpłata jest dla nas ogromnie ważna, przyczynia się do wsparcia hipoterapii, pozwala na realizację kolejnych inwestycji i pomaga w utrzymaniu dobrostanu naszych stworzeń!

Dziękujemy Panu Dariuszowi za przekazanie wspaniałej darowizny rzeczowej dla Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Martynie i Marcelinie za troskliwe wspieranie konika Aramisa w 2020 roku!

Dziękujemy Firmie deukavallo z Niemiec za podarowanie palety wysokogatunkowej karmy dla koni Top E oraz Firmie Agroccop za dostarczenie darowizny rzeczowej do naszej Fundacji.

Dziękujemy Pani Monice i Panu Pawłowi z Projektu Miś za przekazanie wielu wartościowych książek dla dzieci.

Dziękujemy Panu Adamowi z Firmy TENOR ROYAL za przekazanie wosków, szamponów i maści dla koników
z Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Firmie Strauss Cafe Poland Sp. z o.o. za podarowanie dużej porcji wybornej kawy MK Cafe.

Dziękujemy Panu Staroście Powiatowemu za objęcie patronatem honorowym III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia i przekazanie upominków dla finalistów biegu.

Dziękujemy Panu Burmistrzowi Gminy Mosina za objęcie patronatem honorowym III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia i przekazanie upominków dla finalistów biegu.

Dziękujemy Panom Strażakom z OSP Krajkowo za pomoc w organizacji III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Ośrodkowi Sportu i Rekreacji w Mosinie za udostępnienie bramy startowej na potrzeby III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Nadleśnictwu Konstantynowo za objęcie patronatem honorowym III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia i przekazanie upominków dla zawodników.

Dziękujemy Zespołowi Redakcyjnemu Programu „Witaj Wielkopolsko” za promocję III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Marcinowi, Joannie, Franciszkowi i Nadii za przekazanie miodów z rodzinnej pasieki dla finalistów III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Pani Beacie za podarowanie upominków dla finalistów III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Jadłodzielni Mosina za wsparcie III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Piekarni Rzemieślnicza za podarowanie ciast i ciasteczek dla uczestników III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Firmie Arturo z Puszczykowa za podarowanie wody mineralnej dla finalistów III Biegu
o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Firmie Velti za przekazanie naszej Fundacji Trawokulek z owsem i pszenicą oraz Velti ABI .

Dziękujemy Fundacji Dzieciom z Upośledzeniem Umysłowym „Agnieszka” za przekazanie darowizny
na cele statutowe Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.

Dziękujemy Nadleśnictwu Konstantynowo za przekazanie darowizny na budowę band drewnianych
do naszej hali namiotowej.

Dziękujemy Firmie BiałoNiebieska za wsparcie kampanii 1 % podatku i udostępnienie ekranów led
na potrzeby promocji III Biegu o Puchar Fundacji Stworzenia Pana Smolenia.